Gisteren presenteerde CDA Overijssel haar conceptkandidatenlijst voor de komende Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart 2019. De Provinciale Statenverkiezingen zijn belangrijke verkiezingen. De leden van de nieuwe Provinciale Staten kiezen de leden van Eerste Kamer. De Provinciale Staten (afgekort: PS) gaan ook over belangrijke onderwerpen bij u in de buurt.

Voor de komende Statenverkiezingen sta ik op nummer 21 van de (concept)kandidatenlijst. Mijn ambitie als lijstduwer van de komende Statenverkiezingen is om het CDA (Overijssel) dicht bij je te laten komen. Mijn voornaamste doel van deze verkiezingen is om vooral jongeren aan te spreken te gaan stemmen. De Provincie bepaalt ontzettend veel voor jongeren in Overijssel. Daarom is het belangrijk om je stem te laten horen.

“Mag het een jongere uit Enschede zijn?”

Mart van Lagen

Mijn campagneslogan voor de komende Statenverkiezing is: “Mag het een Jongere uit Enschede zijn?” De reden voor deze slogan is om jongeren aan het denken te zetten. Het is belangrijk om jongeren goed te zijn vertegenwoordigd in de politiek. Daarnaast is het ook belangrijk om binding te hebben met je eigen stad of gemeente.

Echte ambitie om in de Provinciale Staten te komen heb ik niet. Mijn doel was om in de gemeenteraad te komen van Enschede. Ik wacht tot het moment weer daar is om een actieve bijdrage te leveren in de lokale politiek. Als eerste opvolger voor het CDA in Enschede voor een plek in de gemeenteraad ben ik op dit moment actief als fractievertegenwoordiger.

Mart van Lagen

Categorieën: CDA Enschede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: