Afgelopen zaterdagmiddag (27 mei) bracht een delegatie van De Zonnebloem en Odd Fellows een bezoek aan het stadhuis. Ondanks de hitte was er toch veel belangstelling voor een rondleiding door het stadhuis. Het was zelfs voor de elfde keer weer een leuke en gezellige ervaring. De CDA-afdeling Enschede kijkt er weer naar uit om ook volgend jaar weer leden van deze organisaties te ontvangen.

Zoals ieder jaar organiseert Odd Fellows na de rondleiding een lunch voor de CDA-afdeling en de leden van De Zonnebloem. Tijdens de lunch gaan de aanwezige CDA-fractieleden in gesprek over politieke onderwerpen.

Er gaat ook veel dank naar de bodes van het stadhuis, die op deze zaterdagochtend aanwezig waren om de rondleiding voor de leden van De Zonnebloem en Odd Fellows te verzorgen.

Mart van Lagen, raadslid CDA Enschede

Categories: CDA Enschede

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: