Bijna iedere vrijdagmiddag bezoekt het CDA Enschede verschillende bedrijven, instellingen en organisaties in de gemeente Enschede. Vrijdagmiddag 12 mei jl. is ervoor gekozen om verschillende speeltuinen te bezoeken.

De CDA-fractie heeft op advies van Stichting Enschedese Speeltuinen de speeltuinen uitgekozen om te bezoeken en met de beheerder en bestuurders van de speeltuinen in gesprek te gaan. Tijdens de bezoeken zijn leuke informele gesprekken gevoerd over de speeltuinen, maar uiteraard ook over onderwerpen die spelen in de verschillende wijken.

Kortom, het was een zeer leerzame middag, met als mooie bijkomstigheid goed weer tijdens het fietsen van en naar de speeltuinen.

Mart van Lagen, raadslid CDA Enschede

Categories: CDA Enschede

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: