Bijna iedere vrijdagmiddag bezoekt het CDA Enschede verschillende bedrijven, instellingen en organisaties in de gemeente Enschede. Vrijdagmiddag 12 mei jl. is ervoor gekozen om verschillende speeltuinen te bezoeken.

De CDA-fractie heeft op advies van Stichting Enschedese Speeltuinen de speeltuinen uitgekozen om te bezoeken en met de beheerder en bestuurders van de speeltuinen in gesprek te gaan. Tijdens de bezoeken zijn leuke informele gesprekken gevoerd over de speeltuinen, maar uiteraard ook over onderwerpen die spelen in de verschillende wijken.

Kortom, het was een zeer leerzame middag, met als mooie bijkomstigheid goed weer tijdens het fietsen van en naar de speeltuinen.

Mart van Lagen, raadslid CDA Enschede

Categorie├źn: CDA Enschede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: